Om oss

Silver Boys är fem spelglada grabbar från Uddevalla och Vänersborg som bjuder på musikunderhållning med fokus på 60-talslåtar.

Gruppen består av Juha Ålander som spelar gitarr och körar. Hans Göransson på klaviatur, gitarr, sax och kör. Janne Frithiof bas och sång. Lars Abrahamsson trummor. Håkan Thunberg sång.

Alla fem har ett förflutet i olika band sedan 60-talet, med andra ord en grupp mycket garvade musikanter.

Bokar du Silver Boys får du garanterat ett gäng som vet vad god musikunderhållning vill säga, och där 60-talet står högt upp på listan.

Vi stoppar naturligtvis in en och annan låt från andra årtionden också.

Silver Boys har under de år bandet existerat spelat på flertalet evenemang med fokus på Västkusten.


Gruppen MajaNillas består av Vänersborgarna, förskolläraren Marianne ”Maja” Larsson och musikläraren Gunilla ”Nilla” Andersson som verkligen brinner för sång och lek med barn.

Duon har funnits sedan 2013 och har under tiden hunnit skaffat sig ett digert CV. Bland annat kan nämnas att man varit ett stående inslag på festivalen Aqua Blå i Vänersborg under de år gruppen existerat. De har också vid ett flertal tillfällen underhållit på Gågatan i Vänersborg under ”Klappdagar” och ”Påskparad”, m m samt medverkat med sitt program i Vänersborgs kommuns sommarsatsning ”Sommarscen” ,midsommarfirande i Trollhättan,"Färgelandadagarna" och "Dalslands kanal 150 år".

Deras program kallas för ”Sång, skrammel och vipp på rumpan” och här bjuds det på kända barnvisor varvat med rörelsesånger och tokiga upptåg.

En nyhet från 2016 är att MajaNillas nu även kan bjuda sin härliga publik på en liten sagostund. Här läser ”Nilla” på sitt fantastiska sätt, medan ”Maja” dramatiserar sagan med sina handdockor och div, tillbehör.

Bokar du MajaNillas får du ett härligt barnprogram på ca, 45 min, naturligtvis kan du även boka fler kortare pass. Underhållning riktar sig till barn som ännu inte börjat skolan.


Rubb&Stubb är en duo som består av Juha Ålander från Uddevalla som spelar gitarr och sjunger, och Håkan Thunberg från Vänersborg som sjunger. Båda har ett förflutet som musiker i olika band ända sedan 60-tiotalet. Detta borgar självklart för god kvalité.

Vi spelar dansmusik, covers och bjuder även på mer akustisk underhållning.

Dansmusiken består av låtar från 60-talet till 2000-talet, vi blandar självklart in allsångsvänliga melodifestivallåtar och en hel del dansbandslåtar allt i en härlig dansant blandning.


Gunilla & Håkan är en duo och till lika äkta par från Vänersborg. Gunilla spelar gitarr, flöjt och sjunger, medan Håkan sjunger och spelar cajun-låda.

Musiken som gruppen bjuder på sträcker sig från slutet av 1800-talet fram till nutid, med fokus på svensk musik.

Duon har vid flera tillfällen framträtt som Birger Sjöberg och Frida, och är troligen Sveriges enda äkta par som uppträder som just detta. De kallas av många för Vänersborgs egna Birger och Frida. Gunilla har också vid olika tillfällen framträtt med sin flöjt och då spelat musik från barocken och framåt.

Gruppen har också specialsytt program för t ex födelsedagar, föreningsfester, julevenemang, stadsvandringar m m. 

Bokar du oss till festen bjuder vi gärna på musik som hamnar runt 60 och 70-talet och som har hög igenkänningsfaktor. Allsånger och liknande hjälper vi gärna till med.