Om oss

 

Gruppen MajaNillas består av Vänersborgarna, förskolläraren Marianne ”Maja” Larsson och musikläraren Gunilla ”Nilla” Andersson som verkligen brinner för sång och lek med barn.

Duon har funnits sedan 2013 och har under tiden hunnit skaffat sig ett digert CV. Bland annat kan nämnas att man varit ett stående inslag på festivalen Aqua Blå i Vänersborg under de år gruppen existerat. De har också vid ett flertal tillfällen underhållit på Gågatan i Vänersborg under ”Klappdagar” och ”Påskparad”, m m samt medverkat med sitt program i Vänersborgs kommuns sommarsatsning ”Sommarscen” ,midsommarfirande i Trollhättan,"Färgelandadagarna" och "Dalslands kanal 150 år".

Deras program kallas för ”Sång, skrammel och vipp på rumpan” och här bjuds det på kända barnvisor varvat med rörelsesånger och tokiga upptåg.

En nyhet från 2016 är att MajaNillas nu även kan bjuda sin härliga publik på en liten sagostund. Här läser ”Nilla” på sitt fantastiska sätt, medan ”Maja” dramatiserar sagan med sina handdockor och div, tillbehör.

Bokar du MajaNillas får du ett härligt barnprogram på ca, 45 min, naturligtvis kan du även boka fler kortare pass. Underhållning riktar sig till barn som ännu inte börjat skolan.


Gunilla & Håkan är en duo och till lika äkta par från Vänersborg. Gunilla spelar gitarr, flöjt och sjunger, medan Håkan sjunger och spelar cajun-låda.

Musiken som gruppen bjuder på sträcker sig från slutet av 1800-talet fram till nutid, med fokus på svensk musik.

Duon har vid flera tillfällen framträtt som Birger Sjöberg och Frida, och är troligen Sveriges enda äkta par som uppträder som just detta. De kallas av många för Vänersborgs egna Birger och Frida. Gunilla har också vid olika tillfällen framträtt med sin flöjt och då spelat musik från barocken och framåt.

Gruppen har också specialsytt program för t ex födelsedagar, föreningsfester, julevenemang, stadsvandringar m m. 

Bokar du oss till festen bjuder vi gärna på musik som hamnar runt 60 och 70-talet och som har hög igenkänningsfaktor. Allsånger och liknande hjälper vi gärna till med.