Majanillas Blogg

2019-11-30

Årets första klappdag är nu till ända, och som vanligt med MajaNillas kan mycket hända.
Förutom sång och dans blev det ibland lite fel.
Men vi skyller på kylan, det förklarar ju en del.
Tack alla ni som kom och var me' och sjöng och dansade så granen blev sne. Å tomtefar kom som vanligt på besök, å barnen skrev önskelistor så pennan rök. Tack till Lennart också som tar hand om allt. Fixar granar, presenter det värmer när det är kallt.
God jul önskar MajaNillas.

2019-11-24

Nu alla sångsugna barn är det snart dags för klappdagarna i Vänersborg och på lördag 30/11 kommer MajaNillas få hjälp av barnkören Festis på gågatescenen och vi kör även en show på eftermiddagen själva. Det blir julsånger och julgrisar och dans kring granen så missa inte detta.

Dagen efter söndag 1/12 har vi en mysig stund i Timjanhuset på gågatan då vi läser och sjunger julsagor/sånger. Även då avslutar vi med dans kring granen för de som vill vara med.

 

2019-10-12

En trevlig dag i Åmål är till ända. Tyvärr kom det inte så många som vi hade önskat.Det kanske hade med bristfällig marknadsföring att göra. Men de som kom var väldigt nöjda och glada barn som klappade, hoppade, dansade och lyssnade på spännande sagor. Så vi får säkert tillfälle att komma tillbaka och det gör vi gärna