MajaNillas

 

Gruppen MajaNillas består av Vänersborgarna, förskolläraren Marianne ”Maja” Larsson och musikläraren Gunilla ”Nilla” Andersson som verkligen brinner för sång och lek med barn.

Duon har nu funnits i fem år och har under tiden hunnit skaffat sig ett digert CV. Bland annat kan nämnas att man varit ett stående inslag på festivalen Aqua Blå i Vänersborg under de år gruppen existerat. De har också vid ett flertal tillfällen underhållit på Gågatan i Vänersborg under ”Klappdagar” och ”Påskparad”, m m samt medverkat med sitt program i Vänersborgs kommuns sommarsatsning ”Sommarscen” ,midsommarfirande i Trollhättan och "Färgelandadagarna" i år.

Deras program kallas för ”Sång, skrammel och vipp på rumpan” och här bjuds det på kända barnvisor varvat med rörelsesånger och tokiga upptåg.

En nyhet från 2016 är att MajaNillas nu även kan bjuda sin härliga publik på en liten sagostund. Här läser ”Nilla” på sitt fantastiska sätt, medan ”Maja” dramatiserar sagan med sina handdockor och div, tillbehör.

Bokar du MajaNillas får du ett härligt barnprogram på ca, 45 min, naturligtvis kan du även boka fler kortare pass. Underhållning riktar sig till barn som ännu inte börjat skolan.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)