MajaNillas

Fotogalleri        Blogg

Nu börjar sommarspelningarna ramla in.

Först ut är "Familjedagen" den 19 maj på Torpet Solliden. Det hela startar kl 12.00.

Festivalen Aqua Blå i Vänersborg får naturligtvis besök av MajaNillas även i år. Det är sjätte året i rad som vi gästar festivalen. Alla som är sugna på lite "Sång skrammel och vipp på rumpan" är välkomna den 8 juni. Succén "Sagostunden" finns med även detta år. Tider meddelas i Aqua Blå tidningen.

Torpet Solliden får i år även ett andra besök av oss, det blir 4 augusti kl 15.00 som vi kommer tillbaka till detta mysiga ställe strax utanför Vänersborg (i närheten av Trestad Center). 


Grattis SK Granan!

MajaNillas var med när SK Granan dansade ut julen i

Brålanda sporthall

Föreningen som i år firar 50 år passade också på att genomföra sin 40:e julfest.


God uppslutning vid Julgransplundringen i Vänersborg


Tuffa dagar för MajaNillas

Så här i julgransplundringstider är det svettigt för MajaNillas, två spelningar på två dagar.

Först i Vänersborg vid stora granen i Plantaget:

Lördag 12/1 kl 11.30

Spelning nr två är i Sporthallen Brålanda där SK Granan dansar ut julen

Söndag 13/1


           MajaNillas på ”Klappdagarna”.

MajaNillas bjöd på "Julshow" under Klappdagslördagen. Mycket folk som vanligt på Gågatan och massor av glada julklädda barn. För första gången var Musikskolans yngsta kör Festis med och showade tillsammans med MajaNillas.


MajaNillas på hemmaplan.

Efter en hel del utflykter i sommar var det åter dags för MajaNillas att uppträda på hemmaplan. Gågatan i Vänersborg bjöd denna "Familjelördag" på något kylslaget väder, men de barn som hittat dit deltog med liv och lust.


MajaNillas på Kronan i Trollhättan

Idag (Söndag 2/9) var vi på Kronan i Trollhättan där S-kvinnorna hade  ett evenamang inför valet. Som vanligt blev det "Sång, skrammel,och vipp på rumpan" för en liten men sångglad skara barn.


MajaNillas firade 150 år

MajaNillas medverkade vid "Kanalkalaset" i Håverud under lördagen (1/9). Hela helgen var det full fart när Dalslads kanal firade 150 år.

På fredagen var kronprincessan Viktoria på plats och på lördagen var det  alltså dags för några andra princessorna att bjuda på underhållningen. 


Hektisk helg för MajaNillas

Nu till helgen är det full fart för MajaNillas. Det hela startar upp på lördag 1 sept, då de står för barnunderhållningen vid det stora "Kanalkalaset" i Håverud. 13.15 startar det hela. Missa inte detta, det kommer att blir en toppendag i Håverud.

Sedan följs det hela upp med en spelning på Kronan i Trollhättan på söndagen (se nedan). 


MajaNillas ger sig in i valrörelsen.

Söndagen den 2 sept, kan du träffa MajaNillas på Kronan i Trollhättan. Det är S-kvinnorna som bjudit in tjejerna att med medverka vid sin valturné. Det blir som vanligt "Sång, skrammel och vipp på rumpan" med start kl 17.00.


Full fart på MajaNillas

Vänersborgs kommuns sommarprogram "Sommarscen" avslutades med "Familjedag" som på grund av vädret fick flytta in på biblioteket. MajaNillas var med och bidrog till en lyckad lördag.


Andra sommarspelningen på Torpet Soliden blev lika bra som den första.

Det blev en härlig sommarsöndag med stålande sol, fullt med folk, många barn, ponnyridning, våfflor och glass.


Sjätte Aqua Blå avklarat

Under en kokande rekordvarm lördag kämpade MajaNillas sig igenom två shower och två sagostunder. Det blev som många gånger tidigare kanonföreställningar men mycket p g a den 30 gradiga värmen mitt på dagen var barnen lite trötta.

 


Nu är det dags att ladda upp för 

Aqua Blå

Du kommer väl till Aqua Kidz corner under Aqua Blå - festivalen, här får du naturligtvis träffa MajaNillas, lyssna på sagor, rita m m och så blir det "Sång skrammel och vipp på rumpan".

Vi ses!


Vilken fullträff det blev!

Den första sommarspelningen på torpet Solliden

blev verkligen en fullträff.

Denna härliga majdag bjöd på stålande sol och högsommartemperatur, publiken och framför allt alla barn stortrivdes under denna "familjedag".


Nu är det sug efter MajaNillas

Nya spelningar bokade!

Vassända Naglums hembygdsförening har bokat MajaNillas vid två tillfällen på torpet Solliden som ligger från Båbergrondellen räknat mot Trestads Center strax innan avfarten till Heljestorps avfallsanläggning på höger sida.

Dessa två spelningar är 10/5 och 5/8 kl 15.00.

Välkommna att besöka torpet, ta en god våffla och häng med på lite "Sång, skrammel och vipp på rumpan" med MajaNillas. 

Vi var och kollade in det mysiga lilla torpet inför kommande spelningar


Vilken höjdare!

Årets "Påskparad" i Vänersborg blev verkligen en höjdare.

Med drygt 200 deltagare och ca 500 övriga besökare blev denna soliga påskaftonen på Gågatan verligen toppen, och mitt i detta som alltid MajaNillas.


Äntligen!

Nu kan du hitta MajaNillas på YouTube !

MajaNillas - Sång, Skrammel, Vipp på rumpan 

https://youtu.be/kALx_DdSMOk

MajaNillas - Rödluvan och vargen  

https://youtu.be/H0j_XsaZcx4